Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με τους καλύτερους οιωνούς η επίσημη έναρξη του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Πετάνκ (Αμπαλί)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου στην περιοχή της Κυανής Ακτής Πρέβεζας η επίσημη έναρξη του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Πετάνκ (Αμπαλί) με την παρουσία πλήθος συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού οι συμμετοχές ξεπερνάνε τις 250.

Το τουρνουά διοργανώνεται  από τον Δήμο Πρέβεζας σε συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας (ΑΓΣΠ), την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας και η καρδιά του Αμπαλί θα χτυπάει στην πόλη της Πρέβεζας μέχρι και την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Την πρώτη μπάλα έριξε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Δαρδαμάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παύλος Σαραμπασίνας και η Ειδική Σύμβουλος Αθλητισμού κα Γιώτα Γεωργάκου.

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Κώστας Νικολός ευχαρίστησε τον Δήμο Πρέβεζας και τον κ. Γεωργάκο για την στήριξή του, τονίζοντας ότι  η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που του χρόνου θα χρειαστούν ακόμη περισσότερα γήπεδα.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το άθλημα του Αμπαλί, οι αγώνες θα διεξάγονται διεξάγονται πρωί και απόγευμα στα γήπεδα που διαμόρφωσε ο Δήμος στο χώρο δίπλα από τα Ιαματικά Λουτρά, ενώ οι τελικοί θα γίνουν το απόγευμα της Κυριακής, στα γήπεδα αμπαλί στην Κυανή Ακτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ