Συμμετέχοντας στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που  είναι αύριο 3η Ιουνίου ο  Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τους Φορείς  ΔΙΕΚ Πρέβεζας  και  ΣΔΕ (Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) Πρέβεζας, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το πρωί της  Κυριακή 2 Ιουνίου ποδηλατάδα.

Με αφετηρία τον πεζόδρομο των Δικαστηρίων  μικροί και μεγάλοι έκαναν μια όμορφη βόλτα, ξεκινώντας από την πλατεία δικαστηρίων και συνεχίζοντας την παραλιακή ζώνη στην Κυανή Ακτή με φόντο τη θάλασσα και τις γραφικές γειτονιές της πόλης.

Το κάλεσμα ήταν επιτυχημένο και όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς κάθε  “κατεύθυνση” όχι μόνο για τα οφέλη του ποδηλάτου αλλά και για την αναβάθμιση των υποδομών και βέβαια την  χρήση των κανόνων οδικής ασφάλειας  στις μετακινήσεις.

Η ποδηλατάδα αφού πέρασε από την Κυανή Ακτή, κινήθηκα περιμετρικά του Κάστρου Αγ. Γεωργίου και μέσω του κυκλικού κόμβου επέστρεψε στη Λ.Ειρήνης μέχρι το Φόρο, έκανε  δεξιά Αντιτάνων – Ανθόκηπο – Σπηλιάδου με τερματισμό και πάλι στα Δικαστήρια, καλημερίζοντας στο ΄΄διάβα΄΄ της τον κόσμο και δημιουργώντας μια όμορφη νότα στην πόλη.

Στον τερματισμό όσοι συμμετείχαν τους περίμενε κρύο νερό, χυμούς για τους μικρούς φίλους, μπανάνες και γαλακτοκομικά προϊόντα από την εταιρεία Συρράκο.

Σημαντική συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατάσας είχε η Αστυνομία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.