Πραγματοποιήθηκε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης» το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων του ΑΟ Καρυάς, του Τηλυκράτη, του Πανλευκάδιου και του ΠΑΣ Σφακιωτών, με τον ΑΟ Καρυάς διοργανωτή και συνδιοργανωτή τον Δήμο Λευκάδας.

Τα ζευγάρια ήταν  ΑΟ Καρυάς – ΠΑΣ Σφακιωτών και Τηλυκράτης – Πανλευκάδιος. Nικητής του Φιλανθρωπικού Τουρνουά ο Τηλυκράτης που επιβλήθηκε του Α.Ο Καρυάς στον τελικό με 4-1, με 3 γκολ του Zακυνθινού και ένα του Γότση, ενώ για τον Α.Ο Καρυάς σκόραρε ο Κουντούρης.

Το Τουρνουά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού στο γήπεδο υπήρχε ένα φιλανθρωπικό κουτί για τη στήριξη συνανθρώπου μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κατά τη διάρκεια οι ομάδες βράβευσαν κάποιον παλαίμαχο ή παράγοντά τους για την συμμετοχή και προσφορά του στον εκάστοτε σύλλογο. Από τον Α.Ο Καρυάς βραβεύτηκε ο Νικόλαος Αραβανής, από τον Τηλυκράτη ο Ιωάννης Γλένης, από τον Πανλευκάδιο ο Ευρυβιάδης Καράμπαλης, ενώ συγκινητική ήταν η βράβευση του ΠΑΣ Σφακιωτών, όπου το σωματείο βράβευσε τον 94χρονο Ξενοφών Π. Γληγόρη, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής του σωματείου και αυτός που έφτιαξε και το γήπεδο της ομάδας.

Σε όλους τους  παίκτες  μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και οι δύο νικήτριες ομάδες πήραν από ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Διαιτητές του αγώνα: Φίτσας Ηλίας, Φίτσας Βασίλης, Θανάσης Ντόμαρης και Σωτήρης Σίσκας.

Δείτε το ευχαριστήριο του Α.Ο Καρυάς:

Το ΔΣ και όλη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Καρυάς ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, μας τίμησε με τη παρουσία του και βοήθησε βάζοντας κάτι στο Φιλανθρωπικό κουτί.

Τις ομάδες Παλαιμάχων που συμμετείχαν στο τουρνουά. Τον Δήμο Λευκάδας για την πολύτιμη βοήθεια του και την συνδιοργάνωση, η οποία θεωρούμε ότι ήταν πολύ καλή.Τους διαιτητές που έκαναν τόσο δρόμο και δεν δέχτηκαν ούτε ένα ευρώ (αντ’ αυτού μπήκαν στο φιλανθρωπικό κουτί 100 ευρώ που ήταν για την αμοιβή τους). Τον γιατρό του αγώνα Ζωή Χαλικιά. Τον Ξενοφώντα Κοψίδα για την κάλυψη του ήχου. Τους ανθρώπους του γηπέδου που μας βοήθησαν πρόθυμα.

Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank