Τα Κέντρα Ειδικών θεραπειών “Λόγο-Έργο” δημιουργήθηκαν αποσκοπώντας να προσφέρουν επιστημονικά βασισμένες υπηρεσίες σε άτομα που τις έχουν ανάγκη.

Για τον λόγο αυτό, έχει συσταθεί μια διεπιστημονική ομάδα, (Λογοθεραπευτές- Εργοθεραπευτές-Ειδικούς Παιδαγωγούς), η οποία συνεργάζεται για την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση, πρόγνωση και παρέμβαση στις δυσκολίες κάθε ατόμου.

Βασικός στόχος μας είναι η διεπιστημονική προσέγγιση  κάθε περίπτωσης και η συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους ιατρούς , μα κυρίως με τους γονείς.

Το έργο μας στοχεύει στην πρόληψη, στη διάγνωση, στην πρώιμη αντιμετώπιση και αποκατάσταση διαταραχών μάθησης, λόγου και συμπεριφοράς παιδιών και εφήβων. Με εξατομικευμένα προγράμματα και τη χρήση αποτελεσματικών θεραπευτικών μεθόδων οδηγούμαστε πάντα με επιτυχία στο επιθυμητό άρτιο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα διαταραχές ομιλίας, λόγου, φωνής σε παιδιά και ενήλικες, ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (δυσλεξία, δυσγραφία, δυσορθρογραφία, δυστονία, Δυσαριθμησία),  υπερκινητικότητα / ελλειματική προσοχή, αισθητηριακές δυσλειτουργίες,  βαρηκοΐα – κώφωση, νοητική υστέρηση, δυσκολίες επικοινωνίας,  διαταραχές συμπεριφοράς, διάχυτες αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμός, Asperger) και νευρολογικές διαταραχές.

Στόχος μας είναι να εξαλείψουμε τις δυσκολίες που εμφανίζει το παιδί, να ενισχύσουμε τις δεξιότητες του και να αποκαταστήσουμε προβλήματα όπως τις μαθησιακές δυσκολίες, την δυσλεξία, τις δυσκολίες λόγου και ομιλίας, τις διαταραχές επικοινωνίας, τις αναπτυξιακές διαταραχές, τα προβλήματα συμπεριφοράς, την υπερκινητικότητα, την διάσπαση προσοχής και την ψυχοκινητική καθυστέρηση.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα 6938835734 ,2682302027, 6947650169 και στο email logoergotherapeia@gmail.com

-Πρέβεζα Παναγή Τσαλδάρη 31

-Λούρος Πρεβέζης, Πλατεία Λούρου

-Ιωάννινα ,Ανατολή Ιωαννίνων 64

Επιστημονικά υπεύθυνη Σωτηροπούλου Ροδάνθη

«Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία όλων μας, σας διαβεβαιώνουμε πως τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.»