Ο ΠΑΣ Πρέβεζα αντιμετώπισε σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 τον Αμβρακικό Λουτρού, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”, στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες αφού όλα είχαν κριθεί για υποβιβασμό και παραμονή, η ομάδα της Πρέβεζας έδωσε χώρο σε νέους ποδοσφαιριστές και μπήκε καλύτερα στο 1ο μέρος, έχοντας και τις φάσεις.

Μόλις στο 5’ ο Τσολακίδης βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ Ντοματάς είχε δυο καλές ευκαιρίες στο 9’ και στο 16’. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 35’ με τον Τσιλιγιάννη, ενώ στο 44΄έφτασαν πολύ κοντά πάλι στο γκολ με τον Τσολακίδη να σουτάρει, τον Βασιλειάδη να αποκρούει και στη συνέχει σουτ του Ντοματά που ακολούθησε τη φάση να κοντράρει σε σώματα ποδοσφαιριστών για το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να δημιουργούν αλλά να μην μπορούν να βρουν δίχτυα για το τελικό 0-0.

Με τη λήξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ τερμάτισε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα(γραμμή υποβιβασμού) με 9 βαθμούς, με τον Αμβρακικό Λουτρού να παραμένει στη Γ Εθνική, τερματίζοντας στην 8η θέση με 18 βαθμούς.

Διαιτητής: Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Γιώργος Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας) – Γιάννης Ράπτης (Θεσπρωτίας).

ΠΑΣ Πρέβεζα(Μπέκας):ΚΙΟΣΓΙΑ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ(85′ ΡΑΜΜΟΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΤΣΑΤΣΟΣ(76′ ΚΟΝΑΚΗΣ), ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ.

Αμβρακικός Λουτρού(Γιάκος): ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΑΛΠΑΚΟΥΛΑΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΚΕΣ, ΚΑΚΙΩΝΗΣ, ΚΑΖΑΝΑΣ(72′ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ), ΠΑΓΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΖΟΤΑΙ(93′ ΤΣΙΚΕΡΤΖΗΣ), ΛΙΜΑΤΣΙ(72′ ΘΕΟΔΩΡΟΥ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.