Κούλουμα 2019 σε Λούρο, Μύτικα, Κανάλι και Αγία Τριάδα (Photo)

Πλήθος κόσμου σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό επέλεξε την Πρέβεζα για τα Κούλουμα και τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας (Δείτε ΕΔΩ)

Πολλές και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρο τον Δήμο με την συνεργασία των τοπικών συλλόγων, όπου μετά τις 11 διοργάνωσαν εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε Λιμανάκι Παντοκράτορα, Σαϊτάν Παζάρι, Νικόπολη, Φλάμπουρα, Πλατεία Μύτικα, Μιχαλίτσι, Αγία Τριάδα, Χειμαδιό, Πλατεία Λούρου, Πλατεία Καναλίου, Πλατεία Καστροσυκιάς, Πολ.Κέντρο Ωρωπού, Πλατεία Κοτσανόπουλου, Πλατεία Στεφάνης, Πλατεία Βρυσούλα.

Στην Πλατεία του Μύτικα έγινε το αδιαχώρητο. Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μύτικσ κρατώντας την παράδοση, γιόρτασε με παρουσία αρκετού κόσμου τα κούλουμα με παραδοσιακά εδέσματα, ζωντανή μουσική,  χορευτικά και άφθονο κρασί.

Από την άλλη οι εκδηλώσεις στην πλατεία του Καναλίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλίου έδωσαν κέφι και ζωντάνια με χορό και παραδοσιακά εδέσματα.

Το ίδιο σκηνικό στην Πλατεία του Λούρου αλλά και στην Αγία Τριάδα, όπου κάτοικοι και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν εξαιρετικά σαρακοστιανά εδέσματα, φασολάδα και άφθονο κρασί.

Πατήστε στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε φωτογραφικό υλικό από το Μύτικα, το Κανάλι, το Λούρο και την Αγία Τριάδα:

Κούλουμα 2019 σε Λούρο, Μύτικα, Κανάλι και Αγία Τριάδα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.