Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
spot_img

Κώστας Μπάρκας: Πρέβεζα- Η μόνη πρωτεύουσα στην Ήπειρο που δεν έχει εξεταστικό κέντρο για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα, σχετικά με τον αποκλεισμό της Πρέβεζας από εξεταστικό κέντρο του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ .

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο υπολογίζει τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας. Η Πρέβεζα είναι η μόνη πρωτεύουσα Νομού από όλη την Ήπειρο, που οι υποψήφιοι για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ τον προσεχή Μάρτιο, θα πρέπει να φύγουν εκτός Νομού ώστε να εξεταστούν. Περίπου πεντακόσιοι (500) υποψήφιοι από τον Νομό μας, πέρα από την αγωνία των εξετάσεων, θα πρέπει ταυτόχρονα να ξεσπιτωθούν ξημερώματα, καταβάλλοντας και το σχετικό κόστος και να διανύουν αποστάσεις δεκάδων χιλιομέτρων για να δώσουν εξετάσεις. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ανίκανη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει στοιχειωδώς έναν απλό, αλλά τόσο ουσιαστικό διαγωνισμό, μη μπορώντας να φιλοξενήσει εκατοντάδες υποψηφίους έστω σε μια σχολική δομή της πρωτεύουσας ενός ολόκληρου Νομού.

Related news

Βασίλης Κούρκουλας
Βασίλης Κούρκουλαςhttps://gosports.gr
Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.