Διεξήχθη σήμερα Παρασκευή 5/6/2020 και ώρα 17:30 στο χώρο Συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας η 2η Γενική Συνέλευση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων με αρκετά φλέγοντα θέματα για την φετινή τουριστική σεζόν λόγω COVID-19, ενημέρωση από οικονομολόγο επιστημονικό συνεργάτη της Ένωσης αλλά και εκλογές.

Το πρώτο θέμα που τέθηκε στη σημερινή συνέλευση αφορούσε το σεμινάριο για τον COVID-19 και το πώς θα πρέπει να γίνει, με την Ένωση να έχει ήδη απευθυνθεί σε ΚΕΚ, εκπρόσωπος του οποίου παρευρέθηκε στη συνέλευση.

Στη συνέχεια το λόγο είχε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Θωμάς Δήμας, ο οποίος ανέλυσε τα πρωτόκολλα λειτουργίας για την αντιμετώπιση, την ομαλή λειτουργία αλλά και προστασία των ξενοδοχειακών μονάδων και κάμπινγκ του Νομού μας. Τόνισε μάλιστα ότι δεν έχει υπάρξει άλλη ενημέρωση πέρα των όσων έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ενώ πρόσθεσε ότι ήδη κάποιοι γιατροί έχουν προβεί σε τηλεφωνήματα προς ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά απαραίτητο είναι γιατρός από άλλο Νομό να εγγραφεί στο Σύλλογο Πρέβεζας για να μπορέσει να συμβεβληθεί με ξενοδοχειακή επιχείρηση του Νομού.

Αναφέρθηκαν επίσης σε Φορολογικά, Εργατικά θέματα και Διαθέσιμες Ενισχύσεις προς τις επιχειρήσεις λόγω Κορωνοϊού (Αναστολές Συμβάσεων Εργασίας Εργαζομένων Ξενοδοχείων, Β’ Γύρος Επιστρεπτέας Προκαταβολής, Τρόπος Καταβολής Δώρου Πάσχα 2020 , Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, Προγράμματα ΟΑΕΔ).

Με την Γ.Σ. να κλείνει με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως

  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, εκπροσώπου στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Ξ.)
  • Απολογισμός πεπραγμένων
  • Στόχοι τρέχουσας χρονιάς (δράσεις, εκπαιδεύσεις, συμμετοχή σε εκθέσεις)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.