Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 στο γήπεδο Αγίου Θωμά η 8η αγωνιστική του Α Ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών Κ14 της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε ΑΕ Πρέβεζας Α και ΠΑΣ Πρέβεζα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εύκολα το τρίποντο με τελικό σκορ 8-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με κεφαλιά του Δημακόπουλου, με τον ίδιο παίχτη να διαμορφώνει το 2-0 στο 13’. Στο 18’ ο Μακρυγιάννης με πλασέ έγραψε το 3-0, ενώ στο 30’ ο Περδικάρης διαμόρφωσε το 4-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Σκαρμούντζο για το 4-1, αλλά η Α.Ε Πρέβεζας παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο τελικό 8-1 με γκολ των Καραμπέτσου, Καυκία, Κουτρούμπα και Βαρζέλη.

Διαιτητές: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α. – ΝΑΣΤΟΣ Ζ.

Α.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α’ (Μπέκας): ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ Δ., ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΟΥΜΑΙΔΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΣΑΝΤΗΣ, ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ, ΒΑΡΖΕΛΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ.

Αναπλ/κοι: ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΚΑΥΚΙΑΣ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ, ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ Χ-Α, ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΣΙΩΖΟΣ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Βλάχος – Σιδέρης): ΚΟΛΙΟΣ Θ., ΑΔΑΜ, ΠΗΛΙΟΣ, ΛΙΟΝΤΟΣ, ΓΚΟΓΚΑ, ΜΠΡΟΥΣΟΥΛΙ, ΣΤΥΛΟΣ, ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΚΑΡΜΟΥΝΤΖΟΣ, ΡΟΥΓΚΑΣ.

Αναπλ/κοι: ΜΠΕΚΑΣ, ΡΕΤΖΟΣ, ΚΟΛΙΟΣ Γ., ΚΩΤΣΗΣ, ΡΟΥΓΚΑΣ, ΠΡΙΦΤΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.