Δείτε παρακάτω το μήνυμα του Γ. Γραμματέα και Προέδρου των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Κωσταντίνου Τζίμα:

“Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας μετά από τα πρωτόγνωρα γεγονότα που συμβαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μας έλειψε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα που μέσα από το έργο της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας προσπαθήσαμε να υπηρετήσουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπήσαμε, το ποδόσφαιρο.

Δεν πρέπει να αφήσουμε τον φόβο να φωλιάσει στις ψυχές μας εξαιτίας του Κορωνοïού.  Πρέπει όμως ευλαβικά να τηρήσουμε τις οδηγίες των ειδικών ώστε να βγούμε από αυτή την περιπέτεια νικητές και δυνατοί.

Η κιβωτός του Νώε σύντομα θα αράξει σε κάποιο βουνό, το περιστέρι της ελπίδας θα πετάξει φέρνοντας το μήνυμα ότι τα γήπεδα όλου του κόσμου γέμισαν φιλάθλους και ότι το ποδόσφαιρο ξανά άρχισε.

Μας απαγόρευσαν την ομαδική προπόνηση όχι όμως την ατομική, που πρέπει να συνεχίσουμε για τη βελτίωση των ατομικών επιδόσεων ώστε να μας βρει πανέτοιμους το σφύριγμα της έναρξης των αθλητικών συναντήσεων.

Θα είμαστε όλοι εκεί γιατί εκεί μας αγάπησαν και τους αγαπήσαμε εξάλλου δεν μπορούμε να ζήσουμε δίχως τις χαρές και τις λύπες που απλόχερα μας δίνει το ποδόσφαιρο.”

Με εκτίμηση,

 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΖΙΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.