Στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ξαναρίχτηκαν σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας όπου αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Στις 12:30 η Μικτή Κ12 της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 2-3 για την 3η αγωνιστική κόντρα στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας προηγήθηκε στο 20’ με τον Θεοχάρη, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 29’ με τον Κονταλίπο για το 1-1 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Δούρος βρήκε δίχτυα για την ΕΠΣ Π-Λ στο 34’ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Στο 48’ ο Αλαμάνος νίκησε τον Πολυχρονόπουλο για το 2-2, ενώ στο 51’ ο Καρβούνης έγραψε το τελικό 2-3.

Διαιτητής: Νίκου Θ.

Βοηθοί: Μάνος Δ. – Νούσιας Ο.

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Παναγιωτίδης Κ.): ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ, ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ, ΑΤΣΑΣ, ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ, ΒΑΡΖΕΛΗΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΔΟΥΡΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΩΤΣΑΝΤΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΚΟΥΡΤΗΣ, ΤΣΙΡΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ.

ΕΠΣ Κέρκυρας (Λούβρος Α.): ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΠΑΝΟΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΤΣΕΝΕΜΠΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΑΙΝΤΙΝΑΙ, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, ΧΑΣΚΑ, ΚΟΝΤΑΛΙΠΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΟΡΙΚΗΣ, ΚΡΕΜΟΝΑΣ, ΑΛΑΜΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΑΣΠΙΩΤΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα