Η Αναγέννηση Άρτας αντιμετώπισε σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου  στο Αγρίνιο τον Παναγρινιακό  στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγ. Κωνσταντίνου, στον εξ’ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και γνώρισε την ήττα,  με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους γηπεδούχους νικητές με τελικό σκορ 2-0.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι βρήκαν πολύ νωρίς δίχτυα αφού στο 11’ μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Λαμπρίδης με πλασέ έγραψε το 1-0, με τους  Αρτινούς να είναι πολύ επιθετικοί στο πρώτο μέρος αλλά να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Αναγέννηση έψαχνε το γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τον Παναγρινιακό να κάνει στο 95’ το 2-0 με τον Νούλα και να παίρνει το τρίποντο της αγωνιστικής.

Διαιτητής: ΜΠΑΪΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ- ΝΑΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ(Ξανθόπουλος): ΠΑΡΔΑΛΟΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΗΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΚΑΝΤΑΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΣΚΙΑΔΑΣ, ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ, ΜΗΛΙΟΣ, ΝΟΥΛΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ(Νταλάκας): ΜΗΤΣΙΟΣ, ΧΕΜΠΕΓΙΑ, ΒΛΑΧΟΣ, ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΜΑΡΓΩΝΗΣ, ΧΟΥΣΟΣ, ΣΙΔΗΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΜΠΗΣ, ΜΑΛΤΕΖΟΣ