Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 7/1/2023 στις 15:30 στο γήπεδο Αγίου Θωμά το πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς ανάμεσα στην ομάδα του Ερμή Καναλίου και του Πανλευκάδιου.
Οι δυο ομάδες εκμεταλλευόμενες την αναβολή της 8ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Δείτε ΕΔΩ), συναντήθηκαν σήμερα στο γήπεδο Αγίου Θωμά, με τους προπονητές Δήμα και Κατηφόρη να δοκιμάζουν σχήματα και τακτικές, κρατώντας έτσι τους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική φόρμα ενόψει της επίσημης αγωνιστικής δράσης, που είναι προγραμματισμένη για τις 14/1.
Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τον Ερμή να προηγείται σε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με τον Ράπτη και τον Κόκκαλη στην επανάληψη να απαντά για τον Πανλευκάδιο για το τελικό 1-1.
Διαιτητής: ΝΑΣΤΟΣ Ζ.
Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΚΩΤΣΗΣ Θ.