Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Πρέβεζα: Δεν είχαν λεφτά και δώρισαν το καγιάκ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που σπανίζει στις μέρες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι βρέθηκαν σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου στον ετήσιο Κολυμβητικό Διάπλους Άκτιο – Πρέβεζα  που διοργανώθηκε από τα  κολυμβητικά σωματεία Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας και Ναυτικός Όμιλος Ποσειδώνας Πρέβεζας  σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την ΛΕΚ Πρέβεζας, την ΛΓ΄ Εφορία Αρχαιοτήτων  και την Κλεοπάτρα Μαρίνα.

Όσοι παρευρέθηκαν μπορούσαν να βάλουν χρήματα στο ειδικό κουτάκι που είχε τοποθετηθεί στην γραμματεία του αγώνα αφού τα έσοδα προοριζόταν για το << Χαμόγελο του Παιδιού>>. Ιδιαίτερη στιγμή που συγκίνησε όσους βρέθηκαν σήμερα στο λιμάνι  ήταν η προσφορά ενός ζευγαριού Σκοτσέζων που βλέποντας τη προσφορά για το χαμόγελο του παιδιού είπαν πως δεν μπορούσαν να προσφέρουν χρήματα και δώρισαν όμως  ένα κανό-καγιάκ. Δυσαρεστήθηκαν μάλιστα που δεν το ήξεραν γιατί όπως είπαν θα ήθελαν να προσφέρουν και άλλο.

Η γυναίκα μάλιστα συγκινήθηκε και δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν ο Υπεύθυνος του Χαμόγελου του Παιδιού Κέρκυρας κ. Ιορδάνης  Τσομπανάκης την βράβευσε για την κίνηση τους μαζί με τον σύζυγό της, δίνοντας τους μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα από τους αγώνες.

Μια ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή που σπανίζει στις μέρες μας και δείχνει την προσφορά, την ανθρωπιά και το χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων που προσφέρουν οικειοθελώς για το κοινό καλό, συγκινούνται και εισπράττουν όπως και τους αξίζει το πιο θερμό χειροκρότημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ