Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρός 15χρονος από βολίδα αεροβόλου

Στο νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένας 15χρονος από το χωριό Θεόπετρα της Καλαμπάκας το απόγευμα της Κυριακής, με τραύμα στο κεφάλι.

Ο 15χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaola.gr, έπαιζε με τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού και κάτω από άγνωστες συνθήκες δέχτηκε βολίδα από αεροβόλο όπλο στο πρόσωπο.

Το trikalavoice.gr αναφέρει ότι τα δύο αδέλφια φέρεται να έπαιζαν με το αεροβόλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 15χρονος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Τρικάλων το τραύμα στο κεφάλι ήταν μοιραίο και το παιδί έφυγε από την ζωή.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη ήρθε η απόλυτη τραγωδία.

Αυτή την ώρα οι Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το μοιραίο περιστατικό.

Πηγή:newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.