Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Όλοι για τη Λευκάδα: Σύγκληση διευρυμένου Συντονιστικού της Κίνησης

Με ευρεία συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας, σύσκεψη του Συντονιστικού με τη συμμετοχή του Ψηφοδελτίου αλλά και νέων φίλων που επιθυμούν να ενταχθούν στην Κίνησή μας.

‘Έγινε ενημέρωση από τον επικεφαλής πρ. Δήμαρχο Κωνσταντίνο Δρακονταειδή και τους δημοτικούς συμβούλους, σχετικά με την κατάσταση στο Δήμο μετά από πρώτους 10 μήνες θητείας της δημοτικής αρχής.

Παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα της Παράταξης και οι παρεμβάσεις μας σε Επιτροπές, Δημοτικό Συμβούλιο, Φορείς ενώ κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με τη στάση και παρουσία μας το επόμενο διάστημα.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε οριστικοποιήθηκε η τακτική της Παράταξής μας στα Όργανα του Δήμου και σχεδιάστηκε η πορεία της Δημοτικής Κίνησης «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» για το επόμενο διάστημα, κύρια χαρακτηριστικά σημεία της οποίας θα είναι η ενημέρωση-συζήτηση με τους πολίτες και η διεύρυνσή της.

Λευκάδα, 23/6/2020

Δημοτική Κίνηση

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.