Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Diem Espresso Bar και Τεμπελχανείο στο usay.gr για την επανεκκίνηση των καταστημάτων

Σε γοργούς ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για την επανεκκίνηση των εστιατορίων και καφέ όλης της χώρας μετά το δίμηνο  lock down. Το usay.gr βρέθηκε στη Πρέβεζα, την αρχόντισσα της Ηπείρου, που φημίζεται για τη γαστρονομία και τους φιλόξενους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και μίλησε με τον Δημήτρη Καββαδά,  ιδιοκτήτη του diem espresso bar, ενός καλαίσθητου καφέ στη παραλία της πόλης και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Τεμπελχανείο» στο ιστορικό κέντρο της πόλης Μιχάλη Καζαντζίδη, για την επανεκκίνηση των καταστημάτων και την επόμενη ημέρα.

Δείτε την ανακοίνωση του Diem:

Λίγες ώρες μείνανε για το άνοιγμα των καταστημάτων της εστίασης. Η ανυπομονησία μας είναι μεγάλη όπως πιστεύουμε και η δική σας. Βασική μας προτεραιότητα είναι να μείνουμε όλοι ασφαλείς κ υγιείς. Θα τηρήσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον δύσκολο χειμώνα που είχαμε.

Δείτε περισσότερα από το ρεπορτάζ του usay.gr ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.