Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” : Μέτρα οικονομικής ανακούφισης δημοτών & επιχειρήσεων (συγκριτικά στοιχεία)

Η πανδημία του κορονοϊού είναι η νέα πραγματικότητα στην οποία βρέθηκε ο Δήμος Λευκάδας μαζί με τη χώρα μας και τον κόσμο ολόκληρο.

Στις συνθήκες της τεράστιας κρίσης με τις ανυπολόγιστες και μέχρι τώρα απροσδιόριστες συνέπειες, υπήρξε και υπάρχει ακόμη ανάγκη ρύθμισης και θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδίως στους τομείς της οικονομικής διοίκησης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Εδώ πρέπει η φωνή και η παρέμβαση κάθε φορέα της τοπικής αυτοδιοίκησης να εκφράζεται με τρόπο ώστε να προσφέρει πραγματική ανακούφιση στους δημότες. Σ’ αυτή την πλευρά βρισκόμαστε κι εμείς ως Δημοτική Παράταξη καταθέτοντας τις προτάσεις μας.

Για το διάστημα που οι παρενέργειες της υγειονομικής κρίσης είναι έντονες και οδυνηρές προτιμούμε να έχουμε έναν Δήμο με λιγότερα έργα και με λιγότερο παραγωγικό-επενδυτικό προϋπολογισμό, προκειμένου να βοηθηθούν οι δημότες του να βγουν από την απελπισία που γεννά η οικονομική δυσπραγία και το εργασιακό τέλμα. Για να μπορέσουμε όλοι να σταθούμε όρθιοι την επόμενη μέρα.

Στην κατεύθυνση ανακούφισης πληγέντων πολιτών και επιχειρήσεων καταθέσαμε έγκαιρα στο Δήμο Λευκάδας ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν έγινε αποδεκτή. Δείτε την στους παρακάτω πίνακες, συγκριτικά με αυτήν της δημοτικής πλειοψηφίας που εγκρίθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.