Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Παύλος Φραγκούλης: ” Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε στην 1η θέση του ψηφοδελτίου ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ για την Π.Ε Πρέβεζας”

Ο Yποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη” Ήπειρος Όλον ” κ. Παύλος Φραγκούλης  μετά το πέρας των περιφερειακών εκλογών και την 1η θέση στο ψηφοδέλτιο του κ. Δημητρίου στην Π.Ε Πρέβεζας, θέλησε να ευχαριστήσει όλους για την πολύτιμη στήριξή τους.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

”Όταν η αγάπη σας είναι τόσο μεγάλη,τα λόγια μου είναι πολύ μικρά!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την πολύτιμη στήριξη σας και για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε στην 1η θέση του ψηφοδελτίου ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ για την Π.Ε Πρέβεζας… Ευχαριστώ τον κ. Δημητρίου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο καθώς και τους υπόλοιπους συνυποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για το ωραίο αυτό ταξίδι αλλά προπάντων για τον τίμιο αγώνα που κάναμε!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.