Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ελένη Κολιοφώτη, Υπ. Δημοτική Σύμβουλος με την κίνηση «Δημοτική Ενωτική Πορεία» και τον Αντώνη Νάστα

Στο πλευρό του νυν Δημάρχου και εκ νέου Υποψηφίου κ. Αντώνη Νάστα με την κίνηση «Δημοτική Ενωτική Πορεία» θα βρίσκεται τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου η Ελένη Κολιοφώτη.

Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου, με πλούσια δράση στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού και με πολύχρονη ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, αφού έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Πάργας και πρόεδρος σχολικής επιτροπής, ενώ είναι και επίτιμη πρόεδρος του Ινιστιτούτου Αγροδιατροφικών Τουριστικών και Πολιτιστικών Αναζητήσεων, σίγουρα αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του συνδυασμού του νυν Δημάρχου κ. Αντώνη Νάστα.

Δυναμική και υπεύθυνη, με πολλά χρόνια αθόρυβης δουλειάς και εθελοντικής προσφοράς, έχει μάθει να δίνει και την ψυχή της για τον τόπο της που τόσο αγαπά και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως διαθέτει τα προσόντα, την εμπειρία και σίγουρα αξίζει την ψήφο σας.

Δείτε την ανακοίνωσή της:

’Πιστεύω στον ευλογημένο τόπο μας και τους ανθρώπους του. Πιστεύω στην συμμετοχικότητα και την συνεργασία. Συνεργάζομαι με φορείς, Συλλόγους, Επαγγελματίες, με κοινό σκοπό την ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.  Την ανάπτυξη του τουρισμού συνολικά στην Περιφέρεια Ηπείρου και την σύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα.

Επέλεξα τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Νάστα γιατί έχουμε την ίδια πίστη στη δύναμη της συνεργασίας και της συλλογικότητας. Εκχωρεί αρμοδιότητες, εμπιστεύεται τους συνεργάτες του και δημιουργεί τις συνθήκες για συνέργειες.

Και αυτό αποδεικνύεται από τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί αλλά και όσα είναι σε εξέλιξη τα οποία είναι αποτέλεσμα συνεργειών, συνεργασίας και συντονισμού.

Με γνωρίζετε. Είμαι συνεπής στα λόγια μου. Θα είμαι δίπλα σας στα μικρά και στα μεγάλα. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Σε ότι αγγίζει την καθημερινότητά μας. Αλλά με την ματιά στραμμένη στο μέλλον.

Το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο μου το έχω αποδείξει με έργα και πράξεις.

Σας θέλω στο πλευρό μου. Ζητάω την ψήφο σας. Αν πιστεύετε στις δυνατότητές μου, αν πιστεύετε σε εμένα ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ.

Με πίστη στον τόπο μου και εμπιστοσύνη σε Σας.

Ελένη Κολιοφώτη’’

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.