Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στο πλευρό του κ. Καμίνη στην επίσκεψή του στην Πρέβεζα ο Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης

Tο εκλογικό γραφείο του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία» του  νυν Δημάρχου και εκ νέου Υποψηφίου κ. Χρήστου Μπαίλη αλλά και το εκλογικό του συνδυασμού <<ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ>>  και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Ευάγγελο Ροπόκη συνάντησε την Τρίτη 7 Μαΐου ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου κ. Γιώργος Καμίνης, όπου στα πλαίσια περιοδείας του στην Ήπειρο, βρέθηκε στην Πρέβεζα.

Τον κ. Καμίνη συνόδευε στις επισκέψεις του ο Υποψήφιος Περιφερειακός Ν. Πρέβεζας με την παράταξη «Ήπειρος Όλον» του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Δημητρίου κ. Παύλος Φραγκούλης, δείχνοντας τις καλές σχέσεις που έχει με τον πρώην Δήμαρχο Αθηνών και συνεχίζοντας ενεργός τον αγώνα του μέχρι τις εκλογές της 26ης Μαΐου, εισπράττοντας θετικά μηνύματα στις μέχρι τώρα επισκέψεις του.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, όπου ο κ. Καμίνης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο, ενώ στη συνέχεια ο Υπ. Ευρωβουλευτής μίλησε στο «Metropolis Café» παρουσία φίλων του κινήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.