Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Παρουσίασε τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στο Ν. Πρέβεζας ο Δ. Δημητρίου

Η χθεσινή πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στην Πρέβεζα στην αίθουσα της Θεοφανείου με ομιλήτρια την Προέδρο του Κόμματος Φώφη Γεννηματά (Δείτε ΕΔΩ), που ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των περιοδειών και ομιλιών της ενόψει του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης  «Ήπειρος Όλον» του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου μεταξύ άλλων είπε: «Το τρίπτυχό μας ολότητα-ισότητα-συνεργασία είναι οι κατευθυντήριοι άξονες του οράματός μας για την Ήπειρο, όπως την οραματιζόμαστε. Μία Περιφέρεια που θα είναι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις και όχι ουραγός.. Θα απαιτήσουμε την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων. Την τουριστική της προβολή. Θα απαιτήσουμε η Πρέβεζα να αλλάξει όψη»

Υποψήφιοι με την παράταξη “Ήπειρος Όλον” στο Νομό Πρέβεζας θα είναι οι:

  • Γιαμάς Ιωάννης: Ελεύθερος Επαγγελματίας, πρώην Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας
  • Παναγιώτα-Μαρία Ζήση: Ιδιωτική υπάλληλος, εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου και μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων.
  • Καρακασίδης Αθανάσιος: Ιδιωτικός υπάλληλος, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής.
  • Συγκούνα Χριστίνα: Απόφοιτη Αμερικανικού Κολεγίου με σπουδές στο marketing – management, Επιχειρηματίας.
  • Τσούτσης Δημήτριος: Οδοντίατρος του ΕΣΥ στο ΚΥ Καναλακίου, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας και Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας, αλλά και Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας.
  • Φραγκούλης Παύλος: Ελεύθερος Επαγγελματίας και διαιτητής ποδοσφαίρου. Ήταν υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας με το ΚΙΔΗΣΟ στις Βουλευτικές Εκλογές του 2017.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την παρουσίαση των Υποψηφίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ