Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δυνατή υποψηφιότητα για τον Δημήτρη Δημητρίου – Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος ο Παύλος Φραγκούλης

Ο Παύλος Φραγκούλης είχε ανακοινώσει παρά τα σενάρια που ακούγονταν ότι δεν θα ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ, αφήνοντας βέβαια ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναμειχθεί με τα δρώμενα της πόλης της οποίας μεγάλωσε και αγαπάει.

Ο Παύλος, ένα νεαρό αξιόλογο άτομο κοινωνικά και πολιτικά ενεργό, με οράματα και ιδέες για την πόλη της Πρέβεζας και αρκετά δραστήριος και ικανός να προσφέρει στα δρώμενα της Πρέβεζας και του Νομού γενικότερα, πιστός στις ιδέες, τα ιδανικά και τα πιστεύω του ανακοίνωσε πριν από λίγο  την υποψηφιότητά του ως Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Πρέβεζας με την παράταξη «Ήπειρος Όλον» του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Δημητρίου. Θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου στις 18.30 στη Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα Τέχνης,  στην πρώτη ανοιχτή ομιλία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου Δημήτρη Δημητρίου στην Πρέβεζα, στα πλαίσια εκδήλωσης που διεξάγει το Κίνημα Αλλαγής στην Πρέβεζα και στην οποία θα πραγματοποιήσει ομιλία η Πρόεδρος του Φώφη Γεννηματά στα πλαίσια της περιοδεία της σε Άρτα και Πρέβεζα, ενόψει του 2ου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

Με προηγούμενη ανάρτηση μου είχα ανακοινώσει ότι δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ αλλά παραμένω κοινωνικά κ πολιτικά ενεργός!

Από τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του κ. Δημήτρη Δημητρίου ως Υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου ήρθαμε σε επαφή κ συζητήσαμε το ενδεχόμενο να συμπορευθούμε μαζί στο δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα της Περιφέρειας!

Όταν ένας άνθρωπος με το ήθος το κύρος κ τις γνώσεις του κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σου ζητάει να σταθείς στο πλάι του κ να αγωνιστείς μαζί του,έχεις μόνο μια επιλογή…

Να το θεωρήσεις τιμή κ να απαντήσεις θετικά!

Είμαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Πρέβεζας με την παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ!!!

ΒΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΒΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!!

Πιστεύω κ ελπίζω οι Πρεβεζάνοι όλου του νομού να με αγκαλιάσουν κ να με στηρίξουν όπως άλλωστε έχουν κάνει κ στο παρελθόν!!!

 

Σας ευχαριστώ πολύ

Με τιμή

Φραγκούλης Γ. Παύλος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Πρέβεζας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.