Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διαφημιστείτε στο Gosports.gr και Προεκλογικά

 

Η προβολή μέσω banners και δελτίων τύπου είναι ιδανική για κόμματα και υποψηφίους, επιχειρήσεις, και οργανισμούς,  που θέλουν να εκμεταλλευτούν την μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα και το κύρος του gosports.gr για να φτάσει το μήνυμά τους στους χιλιάδες επισκέπτες του, μέσω τοποθέτησης της κάρτας και στην κεντρική σελίδα αλλά και μέσω της Επικαιρότητας.

Γιατί να προβληθείτε στο gosports.gr και ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

  1. Γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά- κοινωνικά-ειδησεογραφικά site της Βορειοδυτικής Ελλάδας, υψηλού κύρους και αξιοπιστίας.
  2. Γιατί έχει μεγάλη στοχευμένη επισκεψιμότητα.( με 2.137.801 προβολές σελίδας και μέσο όρο παραμονής του επισκέπτη στη σελίδα τα 6:04 λεπτά)
  3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες – ψηφοφόροι, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία
  4. Γιατί οι τιμές προβολής στο gosports.gr όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.
  5. Γιατί οι ειδήσεiς του αναρτώνται και στις σελίδες του στα socialmedia (facebook, twitter, linkedin, google+).

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους τιμοκαταλόγους του gosports.gr και τα ειδικά πακέτα προβολής, υποψηφίων, συνδυασμών,  κομμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

-Στo τηλ. 6955113194

-Με e-mail από τη σελίδα επικοινωνίας του gosports.gr ή πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.