Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σήμερα η απολογία του ποδοσφαιριστή και της συνεργού για την σπείρα ναρκωτικών.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη της Λευκάδας από την σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή και της συνεργού του έπειτα από επεισοδιακή και κάτω από άκρα μυστικότητα του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας  χθες αναζητούσε ειδήσεις μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ ήταν πρώτο θέμα συζήτησης και στις καφετέριες.

Ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην διαχείριση ενός τέτοιου ζητήματος και να βασιζόμαστε σε όσα επίσημα διαρρέει η Ελληνική αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος τύπου Γεώργιος Κωνσταντής μιλώντας στον Prisma 91,6 και τον Παναγιώτη Κουνιάκη, ανέφερε ότι δεν έχουν συλληφθεί όλα τα μέλη της  εγκληματικής οργάνωσης και μας προϊδέασε για τις μελλοντικές εξελίξεις καθώς πολλά μπορεί να αποκαλυφθούν στην ανακριτική διαδικασία.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τα όσα είπε ο κ. Κωνσταντής.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι θα εξαρτηθούν πολλά από την μαρτυρία του ποδοσφαιριστή και της συνεργού, καθώς η αυτή ίσως αρχίσει να  ξετυλίγει  το κουβάρι και μπορεί να οδηγήσει και στην αποκάλυψη νέων προσώπων που μπορεί να ταράξουν και πάλι την τοπική μας κοινωνία.

Επίσης αξίζει να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, αυτό το χτύπημα ήταν δυνατό απέναντι στο καρτέλ των ναρκωτικών, καθώς η επιχείρηση είχε σχεδιαστεί εδώ και πολλούς μήνες με την αστυνομία να καταγράφει κάθε κίνηση των εμπλεκομένων και να γνωρίζει φυσικά πολλά περισσότερα από όσα θέλει να αποκαλύψει την δεδομένη χρονική στιγμή.

Μάλιστα η τεράστια ποσότητα σκληρών ναρκωτικών που κατασχέθηκε δεν είχε προορισμό μόνο την Λευκάδα , αλλά θα έφευγε και για άλλα μέρη που λογικά υπάρχουν δορυφόροι τη οργάνωσης.

Σήμερα το μεσημέρι οι δυο συλληφθέντες θα απολογηθούν με υπόμνημα σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου τους Γιάννη Θεριανού.

Δείτε το  video με τα ναρκωτικά που έκρυβε ο ποδοσφαιριστής με τους συνεργούς του

 

Πηγή: lefkadatoday.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.