Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Απέφυγε τη συνέντευξη Τύπου ο Αυγενάκης στην Πρέβεζα.

Εντύπωση προκάλεσε σήμερα κατά την επίσκεψη στην Πρέβεζα του κλιμακίου του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους κα Λίνα Μενδώνη, Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και κα Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργό Τουρισμού, η «φυγή» του κ.  Λευτέρη Αυγενάκη Υφυπουργού αθλητισμού από τη συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και Περιφερειακά που παρευρέθηκαν κατά την επίσκεψη.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιούνταν στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στο χώρο και ενημερώθηκε και ενώ η κα Μενδώνη αλλά και η κα. Ζαχαράκη παραχώρησαν συνέντευξη και δέχθηκαν και το αναμνηστικό δώρο από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, ο Υφυπουργός αποφάσισε να αποφύγει την εν λόγω συνέντευξη αφήνοντας άφωνους τόσο το υπόλοιπο κλιμάκιο του κυβερνώντος κόμματος όσο και  τον κ. Αντιπεριφερειάρχη αλλά και τους δημοσιογράφους.

Μάλλον ο κ. Αυγενάκης θεωρεί ότι στην επαρχία δεν υπάρχουν ζητήματα τα οποία πρέπει να ακούσει και ταλανίζουν τον Αθλητισμό του Δήμου Πρέβεζας, τα οποία θα μετέφεραν οι δημοσιογράφοι με τις ερωτήσεις τους και απαξιεί να δώσει απαντήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ