Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με τους νέους Διοικητές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Δήμαρχος Αρταίων

Το νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Νομού Άρτας, Κωνσταντίνο Κίτσιο,  τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας Αντώνη Θεοχάρη και τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας, Γεώργιο Δημητρίου  υποδέχθηκε το προηγούμενο διάστημα, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Στην  συνάντηση γνωριμίας  συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος, η Γενικής Γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Τζελέπης.

Ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κωλέτσος, καλωσόρισαν και ευχήθηκαν στους νέους Διοικητές, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, υπενθυμίζοντας τους τη δεδομένη στήριξη του Δήμου σε θέματα πολιτικής προστασίας τονίζοντας την έως τώρα  άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της οποίας τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα.

Ο κ. Κίτσιος ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Τσιρογιάννη  για την υποδοχή, αναφέροντας ότι έχει ήδη ενημερωθεί για την άριστη συνεργασία των δύο Υπηρεσιών σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, πρόληψης και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών, μια συνεργασία που θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και στο μέλλον. Ενώ στάθηκε  και στην καθοριστική συνδρομή του Δήμου με την δημιουργία νέου πυροφυλακίου αλλά και στην διάθεση προσωπικού και μηχανημάτων όποτε του ζητήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.