Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρέβεζα: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Πρέβεζα, για τις βουλευτικές εκλογές, παρουσιάστηκε το Σάββατο, σε μια όμορφη εκδήλωση – συνεστίαση στην οποία τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βραδιά που συνδυάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εκ μέρους της Τομεακής Επιτροπής χαιρετισμό απηύθυνε η Ζήνα Μαλεζά, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους. Όπως ανέφερε, το προηγούμενο διάστημα, μαζί μέλη και φίλοι του Κόμματος έδωσαν μάχες μέσα από τα σωματεία για όλα όσα καίνε τον λαό της Πρέβεζας, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, για να μπορέσει να κρατηθεί όρθιο το νοσοκομείο της Πρέβεζας. Έτσι και τώρα θα δώσουν σαν μια γροθιά τη μάχη των εκλογών σε όλες τις κάλπες. Όπως είπε, το ΚΚΕ θα δώσει όλες τους τις δυνάμεις του για να μην υποκύψει ο πρεβεζάνικος λαός στα ψεύτικα διλήμματα που προσπαθούν να τον εγκλωβίσουν τα άλλα κόμματα. «Η επόμενη κυβέρνηση, είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ, με μπαλαντέρ το πρόθυμο ΠΑΣΟΚ, θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, γιατί το ίδιο αντιλαϊκή είναι κάθε κυβέρνηση που κινείται στις ράγες του βάρβαρου καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης».

Στη συνέχεια ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ, Κώστας Κωτσαντής παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών που αποτελείται από τους εξής:

Αμάραντο Σταύρο, φαρμακοποιό, δημοτικό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας – Λευκάδας.

Μαλεζά Ζήνα, ιδιωτική υπάλληλο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας.

Πούμπη Γιώργο, ιδιωτικό υπάλληλο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.

Τζίμα Μαρία, συνταξιούχο, πρώην νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΠ, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας (παράρτημα της ΟΓΕ).

Πηγή: 902.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ