Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

«Στολίδι» το Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου – Δηλώσεις κ. Ζαχαριά (Photo-Vid).

Το Gosports.gr βρέθηκε χθες (02/02) στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου όπου συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Νικόλαο Ζαχαριά και τον Αντιδήμαρχο με τομέα ευθύνης τη διοίκηση και τα οικονομικά κ. Δημήτριο Μπούσιο.

Η πρώτη εικόνα που συναντήσαμε μας άφησε έκπληκτους. Ο αγωνιστικός χώρος έχει μεταμορφωθεί, το χορτάρι είναι καταπράσινο, ‘’ανυπομονώντας’’ για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης, μέρος της κερκίδας έχει πλέον σκέπαστρο ώστε να φιλοξενούνται οι φίλαθλοι, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και νέα αποδυτήρια.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Το Δημοτικό στάδιο Καναλακίου θα αλλάξει πλήρως ώστε να αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για τον Νομό Πρεβέζης και για την περιοχή τόσο για τις ομάδες στο ποδόσφαιρο, όσο και για τα σωματείαα στίβου αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής όπου θα μπορούν να αθληθούν σε ταρτάν και να χαρούν την άθλησή τους.

Θα ακολουθήσει και βάψιμο σε τοίχους και πόρτες,  αντικατάσταση στα κάγκελα αλλά θα έχει και πράσινο χαρακτήρα εφόσον ο Δήμος Πάργας σχεδιάζει να τοποθετήσει και ηλιακά πάνελ για την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και μια πρότυπη κατασκευή εντός του γηπέδου, με την φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής να στοχεύει σε ένα πράσινο Δήμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα μας είπε ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ