Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σε λειτουργία το υπαίθριο αθλητικό πάρκο στο Πέραμα

Το πέμπτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο τέθηκε σε λειτουργία. Ο νέος χώρος συμπληρώνει τις υποδομές στο λιμανάκι του Περάματος και δίνει μία ακόμη διέξοδο για τους κατοίκους της περιοχής.

Παρουσιάζοντας το νέο αθλητικό χώρο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ δήλωσε ότι η δημιουργία τέτοιων πυρήνων αποτέλεσε προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή η οποία υλοποιείται βήμα βήμα.

«Η δημιουργία υπαίθριων αθλητικών χώρων συνεχίζεται και αυτό που διαπιστώνουμε είναι η πολύ μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών. Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να έχουν διαθέσιμους αθλητικούς χώρους. Μία ομάδα ανθρώπων του Δήμου και του Πνευματικού Κέντρου κάνει την προσπάθεια αυτή με σκοπό να επεκταθούν και σε άλλα σημεία του δήμου μας» τόνισε ο κ. Ελισάφ.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Τσόλης σημείωσε ότι «η συνήθεια των πολιτών που προέκυψε με την πανδημία, δηλαδή να περπατάει, βρήκε σύμμαχο τον Δήμο και τα υπαίθρια πάρκα γυμναστικής. Εγκαινιάζουμε το πέμπτο πάρκο που διευρύνει τον μαζικό αθλητισμό».

Όλα τα όργανα είναι πιστοποιημένα και ασφαλή, σημείωσε ο κ. Τσόλης ο οποίος ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Βασίλη Γιαννάκη και τον υπεύθυνο αθλητισμού Βαγγέλη Παλατζίδη που χάρη στη συνεργασία «κάθε γειτονιά μπορεί να μετατραπεί σε μία αθλητική κυψέλη».

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Περάματος Βαγγέλης Καραγιάννης ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την δημιουργία του αθλητικού πάρκου και κάλεσε όλους τους κατοίκους να κάνουν χρήση του χώρου.

ΓΙΑ ΤΑ LED

«Πιστεύω ότι μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο το έργο της αντικατάστασης του οδοφωτισμού θα περάσει στη φάση της υλοποίησης» ανέφερε ο Δήμαρχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση με αφορμή την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου για την ανάδειξη αναδόχου.

Συμπλήρωσε ότι το έργο θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τον Δήμο ο οποίος δεν θα δαπανήσει χρήματα και παράλληλα θα υπάρξει εξοικονόμηση ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.