Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΡΟ.ΝΑ.Π. και την υποστήριξη του Δήμου Πρέβεζας διοργάνωσαν σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 21:00 έμπροσθεν του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, δωρεάν προβολή του μαγνητοσκοπημένου θεατρικού έργου «Μια μέρα χωρίς» με θέμα την εξάρτηση από το Διαδίκτυο/Gaming.
Πριν την προβολή τοποθέτησε έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος και ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών Πρέβεζας (ΚΕ.ΠΡΟ.ΝΑ.Π.) κ. Γιώργος Γέρος, ενώ το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Αργυρός αλλά και ο Υπεύθυνος της μονάδας του Νέου Πολυδύναμου Κέντρου του ΟΚΑΝΑ στην Πρέβεζα κ. Γιώργος Χαραλαμπίδης.
Μια άκρως ενδιαφέρουσα προβολή που παρακολούθησαν πολλοί γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και αρκετοί πολίτες αφού αφορούσε την προβληματική χρήση του Διαδικτύου και του Gaming που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στη σύγχρονη κοινωνία.
Η προβολή διήρκησε περίπου μία ώρα, ενώ ακολούθησε και συζήτηση.