Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Υπογράφηκε η σύμβαση για γήπεδο 5Χ5 στην Κρανούλα

Την σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Κοινότητα Κρανούλας υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον ανάδοχο του έργου.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση περιλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα του τρέχοντος έτους και έχει προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος το συγκεκριμένο έργο έρχεται να καλύψει αθλητικές ανάγκες στη Δημοτική Ενότητα Περάματος και να αναβαθμίσει την περιοχή.

«Οι αθλητικοί χώροι αποτελούν πυρήνες για μικρούς και μεγάλους και η παρούσα δημοτική αρχή αφενός αναβαθμίζει τους υπάρχοντες αφετέρου δημιουργεί νέους. Ένας τέτοιος χώρος θα γίνει στην Κρανούλα και στόχος μας είναι να τον απολαμβάνουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι κάτοικοι της περιοχής αυτής» τόνισε ο αντιδήμαρχος.

Το γήπεδο, σύμφωνα με την μελέτη, έχει διαστάσεις αγωνιστικού χώρου σύμφωνες με τις ισχύουσες προδιαγραφές, (17,00 Χ 28,00 μ.) ενώ ο αγωνιστικός χώρος συνολικά έχει μήκος 32,00 μ. και πλάτος 21,00 μ.

Ο χώρος περιμετρικά οριοθετείται με εσωτερική περίφραξη, ενώ οριοθετούνται οι είσοδοι στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα οι εργασίες που προβλέπονται είναι:

  • Κατασκευή Τεχνητού (Συνθετικού) Χλοοτάπητα
  • Κατασκευή Περίφραξης
  • Κατασκευή καναλιών απορροής επιφανειακών υδάτων
  • Εγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει δύο τέρματα ποδοσφαίρου και στέγαστρο αναπληρωματικών παιχτών για μίνι γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5.
  • Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες φωτισμού (ιστοί φωτισμού, προβολείς, πίλλαρ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.