Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τους “χρυσούς” Πρεβεζάνους πρωταθλητές Ελλάδας του “αμπαλί”

Την ομάδα του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας 2021 Petanque club Prevezas , η οποία κέρδισε την πρωτιά και το κύπελλο στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Petanque που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου στην πόλη μας , δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος.

Ο κ.Γεωργάκος συνεχάρη τη “χρυσή τριπλέτα” αποτελούμενη από τους Άγγελο Σαρηγιαννίδη, κ. Κωσταντίνο Γιαννακό και Άγγελο Ντόντορο, καθώς και το Δ.Σ του Συλλόγου, το οποίο εκπροσώπησαν ο πρόεδρός του κ. Κώστας Νικολός και ο έφορος δημοσίων σχέσεων κ. Δημήτρης Κώτσης.

Τα μέλη του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας 2021 Petanque club Prevezas, ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο , τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνο για την εποπτεία και το συντονισμό, του Αθλητισμού και Μαζικού Αθλητισμού κ.Λεωνίδα Αργυρό και την Ειδική Σύμβουλο κ. Γιώτα Γεωργάκου για την υποστήριξη στη διοργάνωση, καθώς και την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του αμπαλί έτσι ώστε αυτές να πληρούν τις απαιτούμενες σύγχρονες προδιαγραφές για τη διεξαγωγή αγώνων.

Η ατζέντα της συνάντησης αφορούσε και την έμπρακτη υποστήριξη που θα παρέχει ο Δήμος στη διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά που θα διοργανώσει ο Σύλλογος με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών, από πολλές χώρες αλλά και την προβολή που θα λάβει τόσο το άθλημα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο όσο και ο Δήμος Πρέβεζας αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε :

«Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα μέλη της “χρυσής” ομάδας και σύσσωμο το Δ.Σ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας 2021 Petanque club Prevezas για τη διοργάνωση του τουρνουά αλλά και την εξαιρετική επίδοση στον τελικό.

Με χαρά διαπιστώνουμε στην Πρέβεζα, ότι το παραδοσιακό και ιστορικό παιχνίδι  του “αμπαλί” κερδίζει καθημερινά νέους φίλους και φίλες που αθλούνται, ψυχαγωγούνται και ενισχύουν τους δεσμούς της κοινωνίας μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Πρέβεζα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο της “ελληνικής πόλης του αμπαλί”.

Ευχαριστούμε όλους τους παλιούς και νέους παίκτες και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος θα ενισχύσει τη δράση των ανθρώπων που ασχολούνται με το “αμπαλί” και όχι μόνο κρατώντας ζωντανή και εξελίσσοντας μία μακρόχρονη παράδοση με αξιώσεις και δυναμική για τις επόμενες γενιές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.