Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με εξάρτημα από καζανάκι λειτουργεί συντριβάνι στην Πρέβεζα (Photo).

Αυτές τις ημέρες τα χωριά της Πρέβεζας και προπαντώς τα χωριά που τιμούν την μνήμη των Ελλήνων του Πόντου γίνονται σημείο αναφοράς μέσα από τις εκδηλώσεις τους,όπως και έγινε χθες και στη Νέα Σινώπη.

Βέβαια το παρακάτω θέμα δεν πρέπει να συσχετίζεται με την πολύ καλή διοργάνωση του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Σύλλογου Νέας Σινώπης «Διογένης» για την μνήμη των Ελλήνων του Πόντου.

Ντροπή όμως προκαλεί η εικόνα της πλατείας της Νέας Σινώπης, που αντικρύσαμε χθες.

Εκτός από την εικόνα του νερού στο συντριβάνι που ήταν σαν βούρκος και μπορεί αυτό να το δικαιολογήσουμε έως ένα σημείο λόγω ότι το συντριβάνι είναι κάτω από δέντρο, αλλά δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε την εικόνα του συντριβανιού που εν έτει 2022 λειτουργεί με ανταλλακτικό από καζανάκι.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία το συντριβάνι για να γεμίσει νερό αλλά και για το γέμισμά του για να υπάρχει διακοπή στη ροή του νερού δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο εξάρτημα που είναι για συντριβάνι αλλά για καζανάκι wc, απίστευτο και όμως αληθινό.

Βεβαία ο εν λόγω “μηχανισμός” δεν έμεινε απαρατήρητος, αλλά έγινε αντιληπτός και από τους παρευρισκόμενους που το κοιτούσαν με απορία αλλά και από τον Δήμαρχο που από την έκφρασή του καταλάβαμε ότι μάλλον το είδε για πρώτη φόρα αλλά και βέβαια από τον φωτογραφικό μας φακό που αποθανάτισε αυτή την εικόνα, μια εικόνα που δεν μας χαροποιεί που την δημοσιεύουμε αλλά πλέον όπως έχουμε αντιληφθεί για να αλλάξει κάτι σε αυτή την πόλη και να γίνει σωστό τόσο λειτουργικά αλλά και αισθητικά πρέπει να το αναδείξουμε.

Στείλτε μας και εσείς την καταγγελία σας με φωτογραφικό υλικό και  το Gosports.gr θα ελέγξει και θα δημοσιεύσει την καταγγελία σας.

Email επικοινωνίας: info@gosports.gr

Παρακαλούμε τα άρθρα σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες, ενώ δεν δημοσιεύονται άρθρα με υβριστικά σχόλια, που θίγουν ή προσβάλλουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.