Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα των play off του Πρωταθλήματος Super League 2,αθλητικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Γιάννινα 1966 – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή06-04-2025 και ώρα 11.45′, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες».
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων
Έχοντας υπόψη:
- α) Τις διατάξεις των άρθρων 52 παρ.2, 44 και 109 του Ν. 2696 / 99 «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει.
- β) Την υπ’ αρίθ. 6786/25/694527 από 01-04-2025 αναφορά–πρόταση του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.
- γ) Το γεγονός ότι, από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικούπροϋπολογισμού.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Ά ρ θ ρ ο 1ο
- α) Την προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, επί της οδού Φώτου Τζαβέλλα, την Κυριακή 06-04-2025 καιαπό ώρα 09:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα.
- β) Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Φώτου Τζαβέλλα, την Κυριακή 06-04-2025και από ώρα 09:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα.
Ά ρ θ ρ ο 2ο
- Η τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη – μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, το οποίοεξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.
Ά ρ θ ρ ο 3ο
- Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσονοι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.Ά ρ θ ρ ο 4ο
- Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπωςτροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.
Ά ρ θ ρ ο 5ο
- Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης.
Ά ρ θ ρ ο 6ο
- Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευση της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ., τηνανάρτηση της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010, την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης καιτην παρουσία τροχονόμων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.
O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΑΓΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ