Γιάννος: «Κοιτάμε να είμαστε πλήρεις για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

Μετά τον αγώνα της Β Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ο προπονητής της Δόξας Ωρωπού κ.  Γιώργος Γιάννος μίλησε στο Gosports.gr και στον Βασίλη Κούρκουλα σχολιάζοντας το ματς αλλά και την ψυχολογία της ομάδας του: «Παίξαμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας,  μια ομάδα που είναι οργανωμένη, μια ομάδα ιστορική όπως είναι ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Έχω λίγες ημέρες στην ομάδα, δυο με τρία παιχνίδια και πιστεύω ότι παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο και με αυτό το ροτέισον που έχει η Πρέβεζα και εμείς πιστεύω ότι τους κοιτάξαμε στα μάτια, είχαμε μια καλή παρουσία αλλά τελικά κέρδισε η Πρέβεζα.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που βάζει ένα γκολ παραπάνω και αυτό έγινε σήμερα. Το παιχνίδι αυτό ήταν εκτός προγράμματος και κοιτάζουμε τα παιδιά να μην έχουν τραυματισμούς. Τώρα μαζευτήκαμε,  έγιναν και κάποιες μεταγραφές και κοιτάμε να είμαστε πλήρεις για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και όχι του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι όλα αυτά ήταν μια καλή προετοιμασία με τον ΠΑΣ να πάρουν τα παιδιά λίγο ψυχολογία και μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας πιστεύω μας έχει δοθεί ηθικό στην ομάδα και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.»

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.