Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Βιργινίας Καμπέρη, κόρης του αείμνηστου Θεοδώρου Καμπέρη από τη Μυρσίνη Πρέβεζας.

Η ένταξη της κας Βιργινίας Καμπέρη στο ψηφοδέλτιο του Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», επισημοποιήθηκε σήμερα με τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του Συνδυασμού και Υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο μετά και από την ήδη ενεργή δράση της υποψήφιας γεωπόνου στο πλαίσιο δράσεων του Συνδυασμού.

Η συμμετοχή της γεωπόνου της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών κας Βιργινίας Καμπέρη, ενισχύει την τεχνοκρατική ομάδα επιστημόνων του συνδυασμού και αποτελεί την απόδειξη της σπουδαιότητας της ανάπτυξης ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου της αξιοποίησης και κεφαλαιοποίησης μέσα από τα ειδικά εγχώρια και ευρωπαϊκά προγράμματα των ξεχωριστών και ποιοτικών γεωργικών – φυτικών τοπικών προϊόντων.

Ο Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ολική ανάπλαση και ανανέωση της ποιότητας του περιβαλλοντολογικού αρχιτεκτονικού τοπίου του Δήμου μας.

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την κα Βιργινία Καμπέρη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Η Γεωπόνος Βιργινία Καμπέρη ζει και εργάζεται στο Δήμο Πρέβεζας ως στέλεχος σε επιχείρηση αγροτικών και κτηνοτροφικών εφοδίων, είναι συνεργάτιδα της Στατιστικής Υπηρεσίας του Νομού Πρέβεζας και είναι παντρεμένη με τον κ. Ιωάννη Ατσά με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.