Συνέντευξη παραχώρησαν οι αθλητές του Συλλόγου Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού, Σπύρος Γαλιάτσος και Βαγγέλης Κοτσίνης, οι οποίοι αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων που θα γίνουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το Νοέμβρη και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία στις 23 Αυγούστου.
Στη συνέντευξη συμμετείχε και ο προπονητής του Συλλόγου κ. Στάθης Καββαδίας, ο οποίος μίλησε για τη διαφορά αθλητισμού και πρωταθλητισμού που πολλοί συγχέουν, αναφέρθηκε στο σύλλογο και στις διακρίσεις, αλλά και στο πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να επιλέξει τον κατάλληλο αθλητικό σύλλογο και προπονητή.
Οι δυο αθλητές που στελεχώνουν για 3η χρονιά την Εθνική ομάδα Kick Boxing, μίλησαν αρχικά για την πορεία τους στις πολεμικές τέχνες του Taekwondo και Kick Boxing, για να τους γνωρίσει ο κόσμος, αφού είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσουν στο μέλλον με τις διακρίσεις τους. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην προετοιμασία τους και το επίπεδο των συναθλητών τους, για την προσαύξηση στα μόρια εισαγωγής που μπορεί να προσφέρει ο πρωταθλητισμός, τα κίνητρα τους να συνεχίσουν όταν έχουν φτάσει στα όρια τους αλλά και τους μελλοντικούς στόχους τους.
Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη.