“Οκτώ παιχνίδια της Γ’ Εθνικής αναβλήθηκαν κι ένα διακόπηκε την Κυριακή εξαιτίας της κακοκαιρίας.”

Σήμερα, Δευτέρα (19/11), θα διεξαχθούν κανονικά τα δύο παιχνίδια. Ο λόγος για το Πάμισος – Καλαμάτα με τον καιρό στην Μεσσήνη να είναι πολύ καλός, ενώ θα γίνει και το ΓΣ Αλμυρού – Θησέας Αγριάς καθώς και εκεί ο καιρός είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Για τη διεξαγωγή του ΑΕ Λευκίμμης – Τηλυκράτης και του Αχέρων Καναλακίου – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας στον 3ο όμιλο θα αποφασίσει η Επιτροπή της Γ’ Εθνικής. Στην Λευκίμμη υποστηρίζουν πως ο Τηλυκράτης μπορούσε να πάει στην Κερκύρα, έχουν ως αποδείξεις το γεγονός πως ο Καραϊσκάκης ταξίδεψε κανονικά στο νησί του Ιουνίου, καθώς και ο Κρόνος έκανε το ίδιο ταξίδι για να βρεθεί στην Φλωριάδα.

Επίσης τα δύο παιχνίδια του 8ου ομίλου ΑΟ Εικοσιμίας – Παναργειακός και Ένωση Λέρνας – ΑΟ Κατασταρίου, θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ.

Τα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν εξαιτίας του χιονιού, στον 2ο όμιλο Μελιτέας – Εδεσσαϊκός και στον 3ο όμιλο Σιάτιστα – Παραμυθιά, θα διεξαχθούν επίσης σε νέα ημερομηνία καθώς η ΕΠΟ ενημέρωσε τις εμπλεκόμενες ομάδες πως οι αναμετρήσεις δεν θα γίνουν ούτε σήμερα.

Πηγή: mikriliga.com