Φιλιππιάδα: Έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού “Δήμος για τον Πολίτη”

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Φιλιππιάδα, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 8.30 το βράδυ ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» και υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, παρουσία πλήθος κόσμου.

Με κεντρικό σύνθημα την επανεκκίνηση του Δήμου Ζηρού, ώστε να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο δήμο της προόδου και της ανάπτυξης, ο Δημήτρης Γιολδάσης στην εκδήλωση των εγκαινίων απήθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Το παρόν εκτός των τοπικών υποψηφίων έδωσαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Νίκος Τζίμας, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας  με τον Συνδυασμό «Δημοτική Ανατροπή» κ. Τάσος Πουρναρόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου με τον Συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» κ. Γιολδάσης Βασίλης, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας  με τον Συνδυασμό  «Δήμος της Καρδιάς μας» κ. Δαρδαμάνης Ιωάννης κ.α.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.