Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 στο γήπεδο Βόνιτσας η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον γηπεδούχο  ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Πρέβεζα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 1-3.

Η φιλική αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για τα  πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣ Π-Λ για τον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας και το πρωτάθλημα της ΄Γ Εθνικής κατηγορίας του 5ου ομίλου για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, με τους προπονητές Κονιδάρη και Χαντζάρα για τους γηπεδούχους και Μπέκα- Ζήση για τους φιλοξενούμενους να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι  ο ΠΑΣ Πρέβεζα άνοιξε το σκορ στο 13΄με γκολ του Φερεντίνου για το 0-1 ενώ στο 27΄μια πάρα πολύ καλή φάση για τους γηπεδούχους με ωραία εκτέλεση φάουλ του Φέτση και κεφαλιά του Ιωάννου αλλά με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καραπιπέρη. Στο 28΄ο Κωσταμένας διαμόρφωσε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 45΄ο Ορφανός για τον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας προσπαθεί με σουτ να βρει δίχτυα αλλά με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, ενώ η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 46΄από τους φιλοξενούμενους με σουτ του Βασιλείου και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τρανουλίδη να διώχνει την μπάλα, με την φάση να τελειώνει ο Κολεντίν όπου έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 55΄οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ σε 1-2 με γκολ του Χότζα αλλά οι φιλοξενούμενοι ανταπέδωσαν στο 60΄με γκολ του Σίλβα για το 1-3. Από εκείνο το σημείο και μετά και οι δυο ομάδες έπαιξαν δυνατά προσπαθώντας να βρουν και άλλα γκολ αλλά με την μπάλα να μην λέει να βρει δίχτυα όπως στο 66΄όπου ο Ντοματάς για τους φιλοξενούμενους βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα αλλά με την μπάλα να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου. Τελικό σκορ για τον σημερινό αγώνα 1-3.

Διαιτητής: Ρούσσος Ν.

Βοηθοί: Σφονδύλη Θ. – Αναγνωστάκης Π.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΡΕΠΠΑΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΧΑΪΔΑΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΦΕΤΣΗΣ.

  • ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΒΕΤΤΑΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ, ΧΟΤΖΑ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΜΠΕΚΑΣ –ΖΗΣΗΣ): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΒΡΑΧΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΟΛΕΝΤΙΝ.

  • ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΦΥΣΕΚΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ, ΛΙΤΟΣ, ΣΤΕΜΠΑΡΙ, ΜΕΙΝΤΖΑΝΙ, ΣΙΛΒΑ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΚΙΟΣΓΙΑ.

*Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.