Σε κίνηση που ίσως θα αλλάξει τον  ποδοσφαιρικό χάρτη της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας προχώρησε το Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάργας  προτείνοντας στον κόσμο με  ανοικτή ψηφοφορία να ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ για το αν η ομάδα θα παραμείνει στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ή θα ενταχθεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας από την νέα αγωνιστική χρονιά για λόγους οικονομικούς και αγωνιστικούς.

Η συγκεκριμένη κίνηση προτάθηκε από το Δ.Σ. της ομάδας κατά την χθεσινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείου Δημάρχου στην παραλία της Πάργας όπου εκτός από το συγκεκριμένο θέμα αφορούσε και το Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό από το Δ.Σ., την ένταξη νέων μελών στο Δ.Σ. της ομάδας αλλά με το κύριο θέμα να είναι εάν η ομάδα θα μεταβεί στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας:

«Το ΔΣ του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ αποφάσισε να προτείνει στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ αντί για την ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ για λόγους οικονομικούς, αγωνιστικούς(χιλιομετρικές αποστάσεις, μετακινήσεις, εξοδολογια διαιτησίας κλπ).Τον πρώτο λόγο όμως τον έχει ο κόσμος της ομάδας. Παρακαλούμε απαντήστε με σχόλιο ΝΑΙ Η ΌΧΙ ονομαστικά στην παρακάτω ερώτηση : ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.