Επιπτώσεις κυρίως ως προς  την τάση του νερού του δικτύου   της Πρέβεζας, ενδέχεται  να έχουν οι   εργασίες που θα πραγματοποιήσει αύριο  Πέμπτη 6 Αυγούστου  στον αγωγό ύδρευσης στο  ύψος  της Ν. Σαμψούντας, ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδεσμου από τις 8 το πρωί   και έως τη λήξη των εργασιών στο γειτονικό νησί θα υπάρχει γενική διακοπή υδροδότησης αφού η αποκατάσταση της βλάβης (από την οποία χάνονται καθημερινά από 200 έως 300 κυβικά νερού)  θεωρείται αναγκαία για να επανέλθει η ομαλή υδροδότηση στης Λευκάδα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας ενημερώνει τους πολίτες της περιοχής ευθύνης της ότι  παρότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα είναι πιθανό οι εργασίες του  Συνδέσμου Λευκάδας να επηρεάσουν  το δίκτυο ύδρευσης  της Πρέβεζας  και σε κάποια σημεία του να παρουσιάσει μειωμένη τάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.