Έρχονται εξελίξεις στο θέμα προπονητών της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου Preveza City στην Πρέβεζα η συγκέντρωση των Προπονητών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που είναι μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ιωαννίνων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κυριάκος Παναγιωτίδης Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας στον Σύνδεσμο Προπονητών Ιωαννίνων ενώ αρκετοί πιστοποιημένοι προπονητές της ΕΠΣ Π-Λ έδωσαν το παρών στην συγκέντρωση. Θέμα της συνάντησης ήταν οι τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν του προπονητές αλλά και η εφαρμογή του κανονισμού των προπονητών, ενώ υπήρξε και κατάθεση προτάσεων και θέσεων πάνω στα ζητήματα που αφορούν τους προπονητές.

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης έκανε μια ενημέρωση πάνω στο θέμα των προπονητών της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για το τι γίνεται σήμερα, τονίζοντας μάλιστα ότι πρέπει να επιβληθεί ο κανονισμός ώστε οι ομάδες τόσο στο Α αλλά και στο Β να έχουν πιστοποιημένους προπονητές.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις αφού σύμφωνα με τη χθεσινή συζήτηση θα προχωρήσουν στην σύνταξη εγγράφου στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας όπου θα ζητάνε τα αυτονόητα για την διαφύλαξη του επαγγέλματος του προπονητή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.