Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

ΕΠΣ Π-Λ: Ανακοίνωση σχετικά με τους προπονητές Α και Β ερασιτεχνικής κατηγορίας 2023-2024

Για την καλύτερη προετοιμασία των Σωματείων-Μελών της Ένωσής μας, ενόψει της έναρξης της Νέας Αγωνιστικής Περιόδου 2023-24 ενημερώνουμε ότι:

  • οι προπονητές των σωματείων στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο , ήτοι να είναι διπλωματούχοι προπονητές επιπέδου τουλάχιστον UEFA Β’ και κάτοχοι επίσης ταυτότητας προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και σε ισχύ.
  • οι προπονητές των σωματείων στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο , ήτοι να είναι διπλωματούχοι προπονητές επιπέδου τουλάχιστον UEFA C’ και κάτοχοι επίσης ταυτότητας προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και σε ισχύ.

**Επίσης όλοι οι Διπλωματούχοι Προπονητές UEFA Α-Β-ΤΕΦΑΑ που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προπονητών της Γ.Γ.Α. θα πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσουν στην σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/12/2023. Διαφορετικά από 1/4/2024 δε θα μπορούν να εργασθούν στα αναγνωρισμένα σωματεία!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ