Στη Δόξα Λευκάδας γνωρίζουν ήδη, ποιος θα είναι ο τεχνικός που θα την καθοδηγήσει το 2019, με τον Γιάννη Δημητριάδη να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής της ηγεσίας, με μοναδικό στόχο την άνοδο.

Ο Γρηγόρης Γιασσάρης απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Δόξας Λευκάδας και ο ιστορικός επτανησιώτικος σύλλογος δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Δημητριάδη, ασφαλώς, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας από τη διοίκηση του συλλόγου, στη συνάντηση που έγινε μεταξύ τους, και θα αποτελέσει τον νέο του προπονητή, έχοντας μπροστά του μια αποστολή με υψηλές απαιτήσεις.

Ο στόχος, άλλωστε, δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική και ο προπονητής, που οδήγησε στην καταξίωση τον Χαρίλαου Τρικούπη, με ιστορική άνοδο στην Α2 την άνοιξη του 2018. Η προοπτική της Δόξας, λοιπόν, δεν μπορούσε να τον αφήσει χωρίς ενδιαφέρον και ο κόουτς Δημητριάδης… σηκώνει μανίκια από την Πέμπτη (3/1), όταν και η ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση για το νέο έτος. Το ντεμπούτο του αναμένεται την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και στον εντός έδρας αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά.

Photo Credits: Aitosports.gr

Πηγή: http://basketa.gr