Ολοκληρώθηκαν τα αγωνιστικά τεστ διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα το τελευταίο διήμερο.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι γενικά ικανοποιημένη με το επίπεδο φυσικής κατάστασης των αξιωματούχων, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών. Δεν υπήρξαν αποτυχίες και καλύφθηκαν οι μίνιμουμ απαιτήσεις των FIFA και UEFA, ωστόσο ένας διαιτητής και ένας βοηθός διαιτητής δεν ολοκλήρωσαν το τεστ λόγω τραυματισμού.

Ο πρόεδρος, κ. Mark Clattenburg, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο φυσικής κατάστασης, ειδικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ωστόσο είναι πολύ σαφές ότι οι διαιτητές πρέπει να βελτιωθούν στο σπριντ και τη δυναμική κίνηση, κάτι που θα βελτιώσει την τοποθέτησή τους στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα ειδικών φυσικής κατάστασης θα τους συμβουλέψουν και θα τους υποστηρίξουν κατάλληλα ώστε να υπάρξει η απαραίτητη βελτίωση. Οι υπόλοιποι αξιωματούχοι διατησίας θα δοκιμαστούν στο εγγύς μέλλον, μόλις μας ανακοινωθούν οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.