Όπως είδαμε αυτές τις ημέρες αλλά και υπήρξε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού του Δήμου κ. Δημήτρη Καραμανίδη στο Γήπεδο του Μύτικα προχωράνε εργασίες στα αποδυτήρια όπου υπήρχε πρόβλημα τόσο κτηριακά αλλά και λειτουργικά όπου για αρκετά χρόνια ήταν εκεί και κανείς Δήμαρχος ή Πρόεδρος κοινότητας δεν έκανε κάτι ώστε να υπάρχει κάποια διόρθωση αλλά και να μην φτάσουν στο σημείο αυτό.

Τα συγκεκριμένα αποδυτήρια είχαν έναν χώρο για μπάνια και τουαλέτα και ήταν στην γηπεδούχο ομάδα ενώ στον χώρο των φιλοξενούμενων δεν υπήρχε κάτι αλλά και στον χώρο των διαιτητών υπήρχε η ίδια κατάσταση με αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες αλλά και οι διαιτητές να πρέπει να εισέρχονται στα αποδυτήρια των γηπεδούχων για οποιαδήποτε ανάγκη πριν αλλά και μετά τον αγώνα. Κτηριακά υπήρχαν προβλήματα τόσο στην οροφή αλλά και στα πλακάκια με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούν αλλά με τον φόβο όσον έμπαιναν στα συγκεκριμένα για την τέλεση αγώνων αλλά και στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Δήμος Πρέβεζας πλέον έχει υλοποιήσει αρκετές επισκευές όπως την επισκευή, μόνωση της οροφής αλλά και τοποθέτηση γυψοσανίδας στην εσωτερική οροφή του κτηρίου όπου σοβάδες είχαν διαβρωθεί με αποτέλεσμα να αποκολληθούν. Στη συνέχεια θα τοποθετηθούν πλακάκια αλλά και θα φτιαχτούν και μπάνια στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας αλλά και χώρος για τα γραφεία των διαιτητών, ενώ χθες ο Δήμος Πρέβεζας προχώρησε και στην καθαριότητα γύρω από το γήπεδο όπου υπήρχαν χορτάρια και άλλα αντικείμενα.