Πραγματοποιήθηκε χθες, μετά από πολλούς μήνες η πρώτη προπόνηση της Αναγέννησης, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το artagoal.gr by mario ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα νέα δεδομένα για την ομάδα της πόλης μας. Η πρώτη, λοιπόν, έλαβε χώρα εν τη απουσία πολλών πρωτοκλασάτων παικτών, καθώς και την παρουσία κάποιων νέων, που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών που απομένουν. Απουσίασαν οι εκτός Άρτας παίκτες, όπως είχε αναφέρει και ο πρόεδρος την προηγούμενη εβδομάδα, όπως επίσης και κάποιοι Αρτινοί, που όπως μας δήλωσε ο ίδιος, έχουν μία-δύο μέρες προθεσμία, ώστε να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν την ομάδα. Στη συνέχεια, η πόρτα θα είναι κλειστή, καθώς ήδη πολλοί παίκτες είναι κοντά στο να αποκτηθούν και να προχωρήσει η ομάδα μαζί τους, γιατί όπως μας ανέφεραν όλοι οι παράγοντες που ήταν παρόντες στη σημερινή προπόνηση “Η Αναγέννηση είναι μία και δε θα χαθεί”.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος κος Παπαβασιλείου το τόνισε στην ομιλία του πριν την προπόνηση, ότι όσοι ακολουθήσουν την ομάδα στη δύσκολη αυτή εποχή, δεν έχουν να χάσουν και η ομάδα θα είναι κοντά τους σε οποίο πρόβλημα προκύψει. Το ίδιο τόνισε και Γενικός αρχηγός κος Σαλαμούρας, λέγοντας του, πως ότι θέλουν θα απευθύνονται σε αυτόν και θα επιλύεται το θέμα τους. Ο προπονητής κος Νταλάκας, από τη μεριά του, παρακάλεσε τους παίκτες να τηρούν απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία. Επίσης είναι αισιόδοξος παρ’ ότι, όπως όλα δείχνουν, η Αναγέννηση θα είναι μια νέα ομάδα, θα είναι ανταγωνιστική στο Πρωτάθλημα και χαρακτηριστικά μας ανέφερε : “Εγώ δεν τα παρατάω ποτέ και παλεύω μέχρι τέλους”. Όσον αφορά τους παίκτες που έδωσαν σήμερα το “παρών”, είχαν κάνει όλοι το τεστ COVID, και από αύριο θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι, που έχουν κλείσει, για να γεμίσει το ρόστερ. Στη συνέχεια ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση από το βοηθό προπονητή, Γ. Νταλάκα.

Αναλυτικές δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, στο παραπάνω βίντεο, ενώ παρακάτω, θα βρείτε δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Παπαρούνη, που θα βρίσκεται στο πλευρό της.

Πηγή: artagoal.gr