Στις νίκες επέστρεψε σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου η ομάδα του Ερμή Καναλίου επικρατώντας με σκορ 5-0 στο γήπεδο Ζαλόγγου της Αναγέννησης Τσουκαλάδων στο πλαίσιο της 7ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’ με τον Ράπτη για το 1-0, ενώ στο 18’ ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0 του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Μάκη Δήμα τριπλασίασε τα τέρματά της με τον Γκολάκου για το 3-0, ενώ ο Ιορδανίδης έγραψε και αυτός το όνομα του στους σκόρερ για το 4-0. Το τελικό 5-0 ήρθε με τον Τάτση.
Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.
Βοηθοί: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ(Δήμας): ΚΑΠΠΑΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΔΗΜΑΣ, ΜΠΑΚΑΣ, ΖΑΚΚΑΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΧΑΙΝΤΑΡΙ, ΡΑΠΤΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΤΑΤΣΗΣ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ(Γεωργαλής): ΜΑΧΜΟΥΝΤΑΙ, ΚΕΝΤΡΑΙ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΣΚΕΜΠΗΣ, ΜΠΑΛΤΣΑΣ, ΝΤΑΤΣΗΣ, BRAHO, ΝΑΣΤΟΣ, ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ.